AKSARAY / MERKEZ - Nene Hatun Anaokulu

DEPREM TATBİKATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aksaray Üniversitesi, Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşegül AKINCI COŞGUN ile okulumuzda velilerimize ve öğretmenlerimize Etkileşimli Kitap Okuma ile ilgili sunum gerçekleştirildi.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirilmiştir

Şbt

Cumhuriyetimizin 100.yılında geleceğimizin teminatı çocuklarımızla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladık

Şbt

Okulumuzda Yangın ve Yangın Söndürme Tatbikatı başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz Bahar Şenliğinden Kareler

Haz

Okulumuzda, ilimiz Afet ve  Acil Durum Müdürlüğü ile ana çözüm ortağı olan İl Jandarma Komutanlığı tarafından "Saha Uzantılı Masabaşı Tatbikatı" yapılmıştır.

Ara

Çocuklarımızın yaşantısında  tüketimden ziyade üretim odaklı etkinliklere yer vererek "Tüketmiyoruz Üretiyoruz" sloganından yola çıkarak artık materyallerle oyuncaklar ürettik,kendi ekmeğimizi yaptık. Üretim duygusunun verdiği mutluluk ve bilinci kazandırmayı amaçladık.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürlüğü 13.11.2019 tarihli ve 88152692-918.02.01-E.22405384 sayısı yazısı doğrultusunda velilerimize, öğrenci ve öğretmenlere Diyabet Eğitimi programı uygulanmıştır.

Kas

Okulumuz  Köstebekgiller Müzikaline katılmıştır.

Kas

Aile katılım etkinliğimizde polis memuru velilerimizce Toplum Destekli Hizmet Birimi Güvenlik Sunumu yapılmıştır.

Okulumuzda 20/03/2019 tarihinde Okul  Aile Birliği toplantısı yapılacaktır